CONTACT
REAGEER  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje

Zit u met vragen en/of opmerkingen van geestelijke aard?

Dan bent u vriendelijk uitgenodigd om deze in te zenden. In biddend opzien zal getracht worden om u zo spoedig mogelijk een bijbels antwoord te geven.
Anonieme inzendingen worden echter niet in behandeling genomen. Dat geldt ook voor inzenders die naar de overbekende weg vragen. Inzenders met een lasterverhaal worden geblokkeerd.

Email: info@derokendevlaswiek.nl

Alleen terzake doende emails worden beantwoord
Onzin en laster gaat de kliko in.


PS.1. Ingezonden stukken kunnen zonder toestemming vooraf geplaatst, met geheimhouding van naam (initialen uitgezonderd) en adres van de inzender, tenzij anders wordt verzocht. Voor de doelstelling van deze website, zie: IDENTITEIT.

PS.2. Wij publiceren NIET op twitter, NIET op Facebook, NIET op website's van derden, alleen op mijn eigen website's:
- www.derokendevlaswiek.nl
- www.derokendevlaswiek.com
- www.providencemountainranch.com

COPYRIGHT WEBSITE'S
Deze website's zijn auteursrechtelijk beschermd. Op de audiopreken, afbeeldingen en de tekst rust copyright. Overname voor publicatiedoeleinden is verboden voor alle onderdelen van deze website, tenzij na schriftelijke toestemming van de uitgever. Het doorlinken van artikelen en audiopreken; het privegebruik van audiopreken en het gratis verspreiding van uitgeprinte artikelen is toegestaan, mits volledig uitgeprint en met bronvermelding. Alle voorkomende schade door misbruik komt voor rekening van de gebruiker.

Copyright bij Uitgeverij 'De rokende Vlaswiek' en auteurs


http://www.derokendevlaswiek.nl